FCI Levadia alustas eurohooaega võõrsil ja võidukalt

FCI Levadia alustas oma eurohooaega 11. juulil võõrsil Leedu linnas Šiauliais kohaliku vutimeeskonna vastu, kes alistati Richie Musaba ja Felipe Felicio väravatest 2:0.

Rohesärgid said juunikuus loosi tahtel Konverentsiliiga 1. eelringi vastaseks Leedu kõrgliigaklubi FA Šiauliai, kes jäi mullu Leedu kõrgliigas 3. kohale. 12 aastat tagasi kohtuti sama vastasega, kui kahe mängu kokkuvõttes jäi seis 2:2, kuid Eesti vutiklubi pääses järgmisesse ringi võõrsilvärava reegliga, mida enam jalgpallis ei ole.

Seekord alustati võõrsil ning võidukalt – esimese poolaja alguses pandi vastastele surve peale ning 7. mänguminutil avas Richie Musaba skoori, kui lükkas talle ette põrganud palli võrku. Šiauliail olid omad momendid, kuid väravani ei jõutud ning Felipe Felicio andis ise oma väravale “hokisöödu”, ehk ta söötis Turile, kes natukese aja pärast saatis palli kasti, mille Felipe oma peanupukesega väravasse lõi. Sama skooriga esimene poolaeg ka lõppes.

Teisel poolajal Levadia krudis survet, kuid väravani ei jõudnud. Oli momente, et lüüa mitu väravat veel, kuid vahetusest sekkunud Roosnupu löök tabas latti ning Ioan Yakovlevi löök posti. Mitmel korral tegi vastaste puurilukk ka häid tõrjeid.

Korduskohtumine 18. juulil Tallinnas A. Le Coq Arenal, kui kell 19:00 pannakse pall mängu ning algab vastasseisu teine vaatlus. Piletid eelmüügist saadaval juba Piletitaskust. Rohkem infot FCI Levadia Facebooki seinal.

‭+372 520 8686 ‬
‭+372 568 43537‬

Mängime koos, võidame koos!
Registreeri oma laps FCI Levadiasse
ja süüdake nende kirg jalgpalli vastu!